Skip to content

Country

Grinding

Slibning

I Tetogi foretrækker vi at slibe dine knive på enten faste eller langsomt roterende vådsten, da resultatet heraf bliver bedst. Vores vådstensslibning sikrer en høj og længerevarende skarphed og alle knive får den samme kyndedige behandling. Afslutningsvis kommer kniven igennem en række skånsomme poleringsprocesser, som efterlader æggen fri for grater, helt fin og naturligvis forrygende skarp.Vi ved at slibning af knive ikke kan forhastes og går man for hårdt til værks, risikerer man at overophede stålet og derved nedbryde hærdningen. Samtidig kan man hurtigt få fjernet for meget materiale fra kniven, hvilket vil begrænse hvor mange gange kniven kan genslibes. Med vådstenslibning sikrer man stålets hærdning, man vil derved bevare skarpheden i længere tid og knivens oprindelige geometri opretholdes.

Bestil slibning

Vådstensslibning

For køkkenknive af den almindelige type, den type som findes i de flestes husholdning, anbefaler vi at slibe med vores standard vådslibning.

Slibeprocessen foregår på langsomt roterende vådsten. En skånsom proces, som køler stålet i takt med at det bliver slebet.
Vi starter på en grov sten, hvor vi etablerer og ligger fundamentet for den nye æg. Herefter tager vi kniven op i kornstørrelser, for til sidst at lave en fin-slibning. Afslutningsvis stryger vi kniven på en fin sten og læder. Det efterlader knivsæggen helt fin og forrygende skarp.

Eksklusiv håndslibning

For hårdstålsknive, anbefaler vi vores håndslibning på flade vådsten. Vi sliber knivene frihånd, i en vinkel som er passende til kniven og dens brug. Har du helt særlige ønsker, så sliber vi naturligvis også efter det.

Vi tager kniven igennem forskellige kornstørrelse, startende på grov til helt fin. Vi har et stort udvalg af slibesten i brug og vi udvælger altid den som passer bedst til knivens stål og profil. Nogle ståltyper kan bære en helt fin polering af æggen og andre har bedre af en afsluttende slibning på en mindre fin sten. Vi har sågar et udvalg natursten, som vi bruger til særlige ståltyper. Afslutningsvis stryger vi på læder, som efterlader æggen fin og forrygende skarp.

Shopping Cart

Announce discount codes, free shipping etc